Suoraan sisältöön

Aliisa Piirla

tuottaja
050 523 2134
aliisa.piirla@tampere.fi

Puistokonsertit soivat perinteisesti Tampereen kesässä

Puistokonserteissa pääset nauttimaan elävästä musiikista, laulusta ja tanssista. Maksuttomia ulkoilmakonsertteja järjestetään ympäri kaupunkia. Tapahtumapaikkoja ovat muun muassa Laikunlava, Hiedanranta, Haiharan taidekeskus ja siirtolapuutarhat. Vuonna 2021 konsertteja järjestettiin koronapandemian vuoksi myös verkossa livestream-lähetyksinä.

Puistokonserteissa esiintyvät kokeneet harrastajayhtyeet, kuorot ja tanssiryhmät. Haku Puistokonserttiesiintyjäksi on vuosittain helmikuussa.

Puistokonserttien ohjelma on nyt julkaistu!

Tänä vuonna Puistokonserteista päästään nauttimaan jo toukokuussa, kun niitä toteutetaan osana Tammelantorin iltatoreja keskiviikkoisin. Lisäksi konsertit alkavat Tahmelan huvilalla, joka on kesän 2022 uusi Puistokonserttien esiintymispaikka.

Toukokuun Puistokonsertit

Ke 4.5. klo 17 Tammelantori
Jatsiyhtye Hot stuff!  

Ke 11.5. klo 17 Tammelantori
Beguine Beat

Ke 18.5. klo 17 Tammelantori
Juhani Valkama Duo

Ke 18.5. klo 18 Tahmelan huvila
Kanerva-kuoro

Ke 25.5. klo 16 Tammelantori
Tampereen Harmonikkaorkesteri

Lue lisää esiintyjistä ohjelma-sivulta > (sisäinen linkki).

Ennätysmäärä hakemuksia kesän konsertteihin

Saimme vuoden 2022 Puistokonsertteihin ennätysmäärän hakemuksia, kaikkiaan 260 kappaletta. Olemme olleet yhteydessä suureen osaan hakijoista ja kontaktoimme loput toukokuun ensimmäisen viikon (viikko 18) aikana.

Puistokonsertit tuottaa Tampereen kaupungin kaupunkikulttuuriyksikkö > (tampere.fi)
 

Tampereen kaupungin kaupunkikulttuuriyksikkö noudattaa Tampereen kaupungin sekä aluehallintoviraston antamia suosituksia ja määräyksiä yleisötilaisuuksien järjestämisestä. Koronatilanteen muuttuessa myös määräykset voivat muuttua nopeasti. Näin ollen pidätämme oikeuden tehdä muutoksia Puistokonserttien järjestelyihin koronatilanteesta johtuen. Tiedotamme mahdollisista muutoksista suoraan esiintyville ryhmille sekä Puistokonserttien verkkosivulla.


Päivitetty 6.5.2022