Talvinen äänimatka

27.1.2023 | 19:00 Järjestäjä: Turkka VuorinenSijainti: Musiikkisali

Kuvaus

Talvinen äänimatka on improvisoitu esitys, joka tarjoaa tilaisuuden pysähtyä meditatiivisen äänimaailman äärellä. Turkan flyygelin ja efektilaitteiden luomaa sointia täydentävät Anna laulullaan sekä Mari saksofoneillaan. Kolmikko johdattaa kuulijat Talviselle äänimatkalle Kulttuuritalo Laikun tunnelmallisessa Musiikkisalissa.

Salin ovet avataan klo 18:40. Esitys kestää noin 50 minuuttia.
Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Turkka Vuorinen on monipuolinen äänityön ammattilainen. Hän työskentelee äänisuunnittelijana ja säveltäjänä tv-tuotannoissa, soittaa koskettimia eri kokoonpanoissa sekä luo ja esittää ääniteoksia yksin ja Suhina Kollektiivin tuottajana. Lisäksi hän improvisoi musiikkia mm. jooga- ja tantratyöpajoissa.

Mari Martikainen on etnomusikologi, joka työskentelee musiikkikasvatuksen parissa sekä vaikuttaa useissa eri kokoonpanoissa live- ja studiomusiikkona. Hänen hallitsemien tyylilajien kirjo on laaja, vaihdellen tangosta reggaen kautta jazziin ja äänitaiteeseen.

Anna Katariina on TAMKin musiikkiteatterilinjalta valmistunut päätoiminen muusikko, joka keikkailee laulaja-pianistina sekä säveltää ja sanoittaa itse musiikkia.

Vapaa pääsy

Jaa:

Talvinen äänimatka