Ajankohtaista


13.12.2021

Koronapassi käyttöön kaikessa Laikun toiminnassa 14.12. alkaen

Aluehallintoviraston uudet tiloja koskevat määräykset ovat voimassa Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella 13.12.2021–31.12.2021. Otamme koronapassin käyttöön kaikissa kaupunkikulttuuriyksikön yleisötiloissa sekä yleisötapahtumissa maanantaista 13.12. alkaen.

Näin ollen myös Kulttuuritalo Laikussa kysytään koronapassi kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä asiakkailta 14.12. alkaen (13.12. Laikku on suljettu). Koronapassi tarkistetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

Tämän vuoksi sisäänkäynti Laikkuun tapahtuu pelkästään esteettömän sisäänkäynnin kautta. Esteetön sisäänkäynti on Laikun pohjoispäädyssä Laikunlavan ja G Livelabin puolella. Pääsisäänkäynti ei ole toistaiseksi käytössä. Pääsisäänkäynnin luona on opasteet esteettömän sisäänkäynnin luo.

Myös Lastenkulttuurikeskus Rullassa otetaan käyttöön koronapassi. Sisäänkäynti Rullaan tapahtuu normaalisti omasta ovesta Tampereen Teatterin puoleisesta päädystä.

Jotta asiointi sujuu tiloissamme ja tapahtumissamme turvallisesti, muistathan:
- huolehtia turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta
- käyttää kasvomaskia
- jäädä kotiin pienissäkin sairauden oireissa (koskee sekä lapsia että aikuisia).

Koronapassin voit ladata Omakanta-palvelusta > (kanta.fi)

Jos et voi käyttää Omakanta-palvelua, niin saat koronatodistuksen kaupungin koronatodistuspisteeltä. Tampereen kaupungin koronatodistuspiste sijaitsee Frenckelliin palvelupisteen tiloissa. Kaupungin piste palvelee tamperelaisia ja orivesiläisiä. Paikalle on tultava henkilökohtaisesti. Koronatodistuspiste toimii vuoronumeroperiaatteella, sinne ei varata aikaa. Muista ottaa mukaan kuvallinen henkilöllisyystodistus.

Koronatodistuspiste:
Frenckellinaukio 2 B, 33100 Tampere
avoinna ma–pe klo 9–16

Katso Tampereen kaupungin sivuilta ohjeet, kuinka saat koronapassin käyttöösi > (tampere.fi)