Ajankohtaista


05.07.2019

Laikku avoinna heinäkuussa - aukioloajat muuttuvat mutta tapahtumat jatkuvat

Heinäkuussa Kulttuuritalo Laikku on auki ti–la klo 10–18. Kuvataiteilija Miiro Valle tuo 6.7. Laikun Studioon digitaalisten kollaasien Limbo-sarjan, jossa tutkitaan surrealistisia tekniikoita. Teokset on tulostettu museolaatuisina pigmentteinä. Miiro Vallen näyttely on avoinna 6.7.–27.7.

Kulttuurikahvila Laikku on avoinna heinäkuussa talon aukioloaikojen mukaan. Salaatteja ja uuniperunoita on saatavilla ti–pe klo 10.30–17 ja lauantaisin klo 12–17. Kesän uutuutena tarjolla on myös vohvelibuffa lauantaisin klo 10–15. Lisäksi kahvilasta saa Spiron herkullisia, suoraan paikan päällä valmistettavia vegaanijäätelörullia ti–la klo 13–18.

Laikunlavalla taas Puistokonsertit jatkuvat tuttuun tapaan. Maanantaisin lavalta kajahtavat kuorolaulut klo 18.30, jonka jälkeen jatkuvat Sulasol-yhteislaulut. Bändi- ja orkesteri-illat soivat tiistaisin sekä keskiviikkoisin ja torstaisin nautitaan tanssiesityksistä klo 18 alkaen. Torstai-illat päättävät Azúcarin kesäsalsat, joissa pääsee kuumien latinorytmien matkaan klo 19–22.

Puistokonserttien lisäksi Laikunlavalla jatkuvat viime kesänä ensimmäistä kertaa järjestetyt lasten taidepajat, jotka pidetään keskiviikkoisin 10.–24.7. klo 11–13. Vaihtuvia teemoja ja tekniikoita sisältävät taidepajat ohjaa kuvataiteilija Teemu Raudaskoski. Taidepajoihin ei ole ennakkoilmoittautumista vaan pajaan otetaan maksimissaan 15 osallistujaa kerrallaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Suositusikäraja osallistujille on yli 5 vuotta. Osallistumismaksu 3 EUR maksetaan käteisellä ohjaajalle. Sateen sattuessa taidepaja pidetään Rullan tiloissa.

Lastenkulttuurikeskus Rulla lomailee heinäkuun ajan ja avautuu kesätauon jälkeen 3.8. klo 10.

Tervetuloa nauttimaan kesästä ja tapahtumista Kulttuuritalo Laikkuun!

Lisätietoja löytyy:
Laikun nettisivuilta
Laikun Facebookista