Ajankohtaista


25.03.2021

Laikku suljettu 9.5. saakka

Päivitetty 28.4.2021 klo 9.30.

Pirkanmaan alueellisen pandemiaohjausryhmän suosittelee jatkamaan koronarajoituksia 9.5. saakka. Näin ollen myös Kulttuuritalo Laikku ja muut kulttuuritilat pysyvät suljettuina 9.5. saakka.

* * *

Päivitetty 14.4.2021 klo 14.35.

Tampereen kaupungin päätöksen mukaisesti Kulttuuritalo Laikku ja muut kulttuuritilat pysyvät suljettuina 30.4. saakka.

* * *

Kulttuuritalo Laikun sulku jatkuu 9.5. saakka Pirkanmaan alueellisen pandemiaohjausryhmän linjauksen mukaisesti. Laikun Galleriassa ja Studiossa esillä olevia näyttelyitä ei siis pääse ihailemaan paikan päällä, mutta onneksi niihin voi tutustua virtuaalisten näyttelykierrosten muodossa Kulttuuri Tampere -YouTube-kanavalla.
 

Eero Markukselan näyttely Siveltimen veto tuo esiin itä-aasialaisen tavan hahmottaa kuvatilaa. Taitelija maalaa kiinalaisella tussimaalaustekniikalla, jota hän on opiskellut Kiinassa. Hänen työskentelyssään havainto luonnosta on lähtökohtana henkilökohtaiselle katseelle ja ajattelulle.

Katso Siveltimen veto -näyttelyn virtuaalinen opastus > (youtube.com)
 

Sini-Meri Hedbergin näyttelyssä The Waste Land on esillä pelkistettyjä maisemamaalauksia horisonteista. Näyttely pohtii, mikä meitä odottaa tuolla puolen, miltä kuoleman rajalla näyttää ja tuntuu? Maalaukset kertovat kuoleman läheisyydessä syntyvistä tunnelmista, joita on vaikea pukea selkeiksi ajatuksiksi tai sanoiksi. 

Katso The Waste Land -näyttelyn virtuaalinen opastus > (youtube.com)


Lue myös Tampereen kaupungin ohjeet ja tiedotteet koronavirukseen liittyen > (tampere.fi)